• Alles
  • (1)
    Fiets-Wandeltocht
  • (1)
    Muziek
  • (1)
    Cursus-Workshop

Zomerconcert Roon Staal in Vaassen

vrijdag 14 juni 20:00 uur

Foto:

Vaassen - Zanger-pianist Roon Staal treedt vrijdag 14 juni om, 20.00 uur op in de Kerk van Vaassen. De locatie is een half uur voor aanvang van het concert geopend. Het concert is onderdeel van zijn Zomer Tour.

Staal, die onlangs fraai gerecenseerd werd door Jacques d'Ancona en eerder al goede kritieken ontving van grote namen zoals Art Garfunkel en Gilbert O'Sullivan, heeft een authentieke en intrigerende performance en weet een steeds breder publiek te bereiken met zijn liederen en liedjes van grote namen en eigen werk.

Ontdaan van glamour en show wisselt hij met behulp van zijn soepele tenor-stem zeggingskracht en inhoud af met tedere melodieën en dan weer royaal pianospel. In 2011 nog genomineerd voor een musical award voor zijn rolvertolking van Peter Koot in de musical Petticoat en met eerder (2002) nog zijn hoofdrol in de rock-opera Tommy van rock-group The Who in een productie van het Koninklijke Luchtmacht orkest, trad Staal ook op in het voorprogramma van de legendarische Art Garfunkel (Simon&Garfunkel).

Songs die Staal speelt op zijn concerten zijn eigen werken zoals 'Promise', 'Als Je Mij Zoekt' en 'Weet Waarom Je Leeft' afgewisseld met bekende songs van onder andere The Beatles, Paul Simon, John Denver of van Nederlandse grond en het meer klassieke Pie Jesu gecomponeerd door Andrew Lloyd Webber. Nieuw in het repertoire zijn 'The Sound Of Silence' van Simon en Garfunkel en 'Across The Universe' van John Lennon.

Kaarten zijn te bestellen via www.roonstaal.com of 06 - 30025992. De toegangsprijs is 17,50 euro.

 


deel deze activiteit

Locatie

Vrijzinnige Kerkje
Vaassen
Deventerstraat 36Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden