• Alles
  • (1)
    Fiets-Wandeltocht
  • (1)
    Muziek
  • (1)
    Cursus-Workshop

Uitdagende tocht voor mountainbikers

zaterdag 23 november 9:00 uur

Foto:

De RVTT is een sportief en recreatief evenement in de natuur van de Noord-Veluwe, voor een zo breed mogelijke groep mountainbikers. De wielersportbond NTFU heeft de RVTT erkend en aangemerkt als een tocht die 'extra goed is geregeld'. De RVTT voert de deelnemers over een grote variëteit aan terreinen: single tracks, langzaam oplopende paden, heide en pittige klimmetjes.

De route naar de startlocatie is met borden aangegeven. Zowel op de startlocatie als op de routes zijn medewerkers van de EHBO aanwezig. Na afloop is er gelegenheid om te douchen.

Het evenement heeft vier afstanden: 30, 50, 60 en 75 kilometer. Daardoor kunnen zowel beginnende als meer geoefende mountainbikers goed aan hun trekken komen.

Tussen 9.00 en 10.00 uur kan worden gestart voor de 60 en 75 kilometertocht. Deelnemers aan de 30 en 50 kilometertocht kunnen starten tussen 9.00 en 10.30 uur. In de routes zijn twee verzorgingsposten opgenomen. Verder zijn medewerkers van sponsor Dickhof Rijwielen Oosterwolde paraat om, waar nodig, technische assistentie te verlenen.

De deelnamekosten zijn voor alle afstanden gelijk en bedragen 7 euro per deelnemer. NTFU leden ontvangen 2 euro korting op vertoon van hun pasje. Om het mountainbiken voor jeugdigen tot 18 jaar te promoten is deelname voor hen gratis. Wel moeten zij zich inschrijven.

Toerclub Heerde draagt 1 euro per deelnemer af aan de Stichting Schaapskudde Heerde Epe.


deel deze activiteit

Locatie

vv Heerde
Heerde
Veldweg 1
8181lp


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden