• Alles
  • (1)
    Muziek

Jachttaferelen op Kerstmarkt Oene

vrijdag 13 december 16:00 t/m 21:00 uur

Foto: Dennis Dekker

De jaarlijkse Kerstmarkt in Oene wordt vrijdag 13 december gehouden. Het thema van dit jaar? Jachttaferelen. Alle bewoners van het dorp worden deze avond uitgenodigd om een jachtmaaltijd te komen nuttigen aan lange tafels. De Oener bevolking werd opgeroepen om naar het dorpsplein te komen. Die avond is er een safari door het Oener buitengebied gegeven. Alle Oenenaren zijn voorafgaand aan de Kerstmarkt uitgenodigd zijn om tegen betaling van 7,50 euro samen een fantastisch dorpsmaal te komen nuttigen."

De bezoekers zitten samen aan lange tafels, genieten van lekker, eerlijk eten en diverse optredens. Zo gaan er diverse koren uit Oene optreden, geeft Karin Hernandez een solovoorstelling en spelen de Veluwse Midwienterhoornbloazers en de Oener muziekvereniging Vriendschap aan aantal stukken.

De maaltijd begint om 18.00 uur. Van 16.00 tot 21.30 uur is kerstmarkt die door het sfeervolle centrum meandert geopend.

Verenigingen en goede doelen mogen overigens wel gratis gebruik maken van een kraam op deze alom bekende kerstmarkt. Ondernemers die op de Oener Kerstmarkt willen staan, kunnen contact opnemen met Rob Aalberts via rj.aalberts@planet.nl. Leden van de Oener ondernemersvereniging betalen geen huur voor de kraam. Niet-leden moeten een eenmalig bedrag van 35 euro betalen. 


deel deze activiteit

 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden