• Alles
  • (1)
    Algemeen

Huygens Consort brengt sfeervol kerstconcert in Grote Kerk Epe

donderdag 12 december 20:30 uur

Epe - Het Huygens Consort geeft donderdag 12 december een kerstconcert in de Grote Kerk van Epe. Kerst- en Adventsmuziek zal klinken in diverse talen en diverse stijlen. Zo zal er muziek klinken uit de Spaanse Renaissance en Duitse Barok, maar ook het Engeland van Charles Dickens wordt aangedaan.

Er worden diverse Christmas Carols uit deze periode gezongen. Uiteraard zal ook muziek van Nederlandse bodem niet ontbreken. Het programma wordt afgesloten met enkele Amerikaanse Evergreens, Spirituals en zettingen van de Pentatonix.

Het Huygens Consort bestaat uit Lin de Jong (sopraan), Henriëtte van der Laan (alt), Hans Tijssen (tenor) en André Geert (bas). In de afgelopen 15 jaar gaven zij honderden concerten in binnen- en buitenland. Het viertal heeft al eerder opgetreden in de schitterende Grote kerk van Epe. Een kerk waar de muziek en stemmen van het Consort goed tot hun recht komen.

Kortom, het wordt een zeer gevarieerd concert op hoog niveau. Het concert begint 12 december om 20.30 uur. Kaarten kosten 15 euro (inclusief een consumptie) en zijn in voorverkoop verkrijgbaar via de website – www.huygensmusic.nl

Dit programma is op 21 december ook te horen in Klooster Nieuw Sion in Diepenveen.


deel deze activiteit

Locatie

Grote Kerk
Epe
Beekstraat 1
8162ha


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden