• Alles

Online high tea voor mantelzorgers

vrijdag 14 mei 15:00 t/m 16:00 uur

Foto:

Epe - Als je voor iemand zorgt kan het fijn zijn om andere mensen te spreken die ook de zorg dragen voor een naaste. Steunpunt Mantelzorg van Koppel-Swoe organiseert daarom een online high tea. Deelnemers krijgen de lekkere hapjes en thee thuis bezorgd en kunnen vervolgens online met elkaar in gesprek. 

Zorg jij voor iemand in jouw omgeving?

Bijna iedereen krijgt er in zijn leven mee te maken dat iemand uit je directe omgeving ziek wordt. Dit kan gaan om een vader, moeder, maar ook om een broer/zus of kind. Officieel noemen we dit mantelzorg. Veel mensen zien zichzelf niet als mantelzorger, terwijl ze het wel zijn. Mantelzorg kan positief zijn en voldoening geven, maar kan ook zorgen voor overbelasting.

De online high tea

Momenteel kan men niet in een restaurant bij elkaar komen voor een high tea. Steunpunt Mantelzorg houdt daarom vrijdag 16 april van 15.00 uur tot 16.00 uur een online high tea voor 30’ers en 40’ers en vrijdag 14 mei van 15.00 uur tot 16.00 uur voor mantelzorgers van 50 jaar en ouder. Wie zich aanmeldt, krijgt een mail met verdere informatie. De hapjes en thee worden bezorgd. Aanmelden voor de online high tea voor 30’ers en 40’ers kan tot en met 14 april en voor de high tea van 50+ aanmelden tot en met 12 mei. Dit kan door een mail te sturen naar g.reumer@koppelswoe.nl

Steunpunt Mantelzorg

Steunpunt Mantelzorg is er voor vragen, voor een luisterend oor, praktische hulp en lotgenotencontact. Het steunpunt is te bereiken via 0578-676767 en 06-40924702. Meer informatie over Steunpunt Mantelzorg: www.koppelswoe.nl/steunpunt-mantelzorg.


deel deze activiteit

Locatie

Online
Epe