<p>Evert Draaijer, medewerker bij Automobielbedrijf Smalbraak overhandigt Mark van Emmerik van Elektra Epe een flesje wijn en een bos bloemen en feliciteert hem met de aanschaf van zijn twee Fiat D&ograve;blo-bedrijfswagens. </p>

Evert Draaijer, medewerker bij Automobielbedrijf Smalbraak overhandigt Mark van Emmerik van Elektra Epe een flesje wijn en een bos bloemen en feliciteert hem met de aanschaf van zijn twee Fiat Dòblo-bedrijfswagens.

(Foto: Dennis Dekker)

‘Dit zijn zeer bedrijfszekere bestelwagens’

EPE – Elektra Epe heeft onlangs twee Fiat Dòblo Cargo’s aangeschaft bij Automobielbedrijf Smalbraak in Epe. De twee luxe bestelwagens zijn de vervangers van twee andere Fiats die jaren geleden aangeschaft zijn. Mark van Emmerik, directeur van Elektra vertelt waarom hij wederom voor Fiat gekozen heeft. “Het zijn zeer bedrijfszekere bestelwagens. Er was voor mij geen twijfel over dit merk.”

Van Emmerik had overigens ook geen twijfel over het bedrijf waar hij de twee splinternieuwe Dòblo’s zou aanschaffen. “We hebben onze Fiats al jaren in onderhoud bij Automobielbedrijf Smalbraak. Logisch, want dit Eper garagebedrijf is gespecialiseerd in dit merk. Evert Draaijer en Benny Roelofsen zijn de kundige vakmensen die hier werkzaam zijn en dus ook altijd voor ons klaar staan als er iets is. Daarbij vinden we het altijd erg belangrijk om lokale ondernemers te steunen. Het was dus niet meer dan logisch om de twee nieuwe bedrijfswagens bij Smalbraak aan te schaffen.” De twee nieuwe Dòblo’s hebben wel een iets zwaardere (110 pk) motor dan hun voorgangers, vertelt Van Emmerik. “Ik heb er al enkele kilometers mee gereden. De bedrijfswagens rijden als een zonnetje. Zware aanhangwagens erachter, het is allemaal geen probleem. Ze gaan als een speer.”

Evert Draaijer en Benny Roelofsen van Automobielbedrijf Smalbraak zijn blij met de complimenten die Van Emmerik uitdeelt over hun werkzaamheden. “Maar daarbij is het geweldig om te ervaren dat ondernemers elkaar steunen in deze moeilijke coronaperiode.” Voor Van Emmerik is dat niet meer dan logisch. “Ik probeer dergelijke grote uitgaves altijd bij regionale bedrijven te doen. Dat voelt goed. Zo kun je elkaar helpen. Helemaal in deze moeilijke tijden.”

Over Automobielbedrijf Smalbraak
Automobielbedrijf Smalbraak in Epe is al decennia lang een zeer vertrouwd adres voor de aanschaf van nieuwe of gebruikte auto’s. Daarbij is dit geavanceerde garagebedrijf hét adres voor onderhoud en reparatie. Automobielbedrijf Smalbraak is specialist voor de merken Fiat, Alfa Romeo, Lancia en Seat. Info: www.automobielsmalbraak.nl.

Over Elektra Epe
Elektra uit Epe is hét adres om elektrotechnische werkzaamheden uit te laten voeren. Of het nu gaat over installeren, meten, vervangen, repareren, aanpassen of inspecteren, Elektra is steevast geladen met ambitie. Het bedrijf noemt zich niet voor niets allround partner voor alle elektrotechnische werkzaamheden. Info: www.elektrabv.nl.

Meer berichten