<p>Jasper Evenblij, Anne Jan Kok en Erna van Dijk </p>

Jasper Evenblij, Anne Jan Kok en Erna van Dijk

Hezenberg GGZ blij met aanmoedigingsprijs ‘Gouden Randje’

Hattem - Onlangs ontving Hezenberg GGZ uit handen van Erna van Dijk namens stichting Kwaliteit in Basis GGZ (KIBG) de aanmoedigingsprijs ‘Gouden Randje’. Een erkenning dat de organisatie ook op het gebied van ambulante basis GGZ na korte tijd al van waarde blijkt voor mensen uit de omgeving.

“Christelijk Centrum de Hezenberg biedt met name specialistische GGZ voor mensen met een persoonlijkheidsstoornis. Zowel ambulante zorg als zorg met twaalf weken verblijf. Naast specialistische zorg willen en kunnen wij ook laagdrempelige zorg verlenen aan mensen die eenmalig last hebben van angstklachten of een depressie. Doorgaans zijn dit kortdurende therapieën variërend van drie tot elf sessies. We merken dat we met deze zorgverlening in behoeften voorzien en dat we ons op deze manier nog meer met Hattem en omgeving verbinden” aldus Anne Jan Kok, bestuurder bij de stichting.

Ieder jaar reikt stichting Kwaliteit in Basis GGZ (KIBG) aan een klein aantal GGZ-organisaties een ‘Gouden Randje’ uit. Het ‘Gouden Randje’ is een extra erkenning bij het Keurmerk Basis GGZ voor de inspanningen om cliëntervaringen te verzamelen, te benutten en hier transparant over te zijn. Daarnaast moet de organisatie een bovengemiddeld positieve beoordeling ontvangen van cliënten.

Meer berichten