Kids van de Vios Kidsclub
Kids van de Vios Kidsclub

Rabobank Vios Kidsclub in Vaassen begint weer

Vaassen - De Vios kidsclub start zaterdagmorgen 26 september start weer met het traditionele Rabobank Vios Kidsclub event. Alle jongens en meisjes uit Vaassen en omstreken zijn welkom.

Om 9.15 uur starten de jongste kinderen van 2.5 tot 5 jaar en om 10.00 uur zijn de jongens en meisjes van 5 en 6 jaar aan de beurt.

Na 26 september gaan de wekelijkse trainingen op zaterdag van de Vios Kidsclub weer van start op het 4x4-veld met spelletjes, wedstrijdjes en het leren van de basistechnieken van voetbal. Het allerbelangrijkste is dat de kinderen veel plezier hebben. De trainingen worden gegeven door de enthousiaste en ervaren trainers.

Het 4x4-veld is te vinden op de terreinen van Vios aan de Woestijnweg 63, herkenbaar aan het Vios Kidsclub spandoek. 

De kinderen leren spelenderwijs diverse technieken, als ze deze onder de knie hebben ontvangen ze een sticker op hun spaarkaart, bij een volle kaart ontvangen de kids een cadeautje.

Er staan voor dit seizoen weer activiteiten en thema’s op het programma zoals de herfst, Sinterklaas en Pasen. In de winter trainen de kinderen van de Vios Kidsclub door in de gymzaal.

Ouders zijn welkom om te komen kijken, mits ze onderling de anderhalve meter afstand bewaren.

Deelname aan de Vios Kidsclub is gratis.

Meer informatie via Tom Beekman, 06-10201798.

Meer berichten