Jeugd ggz opent locatie in Heerde voor cliënten uit Hattem, Heerde en Oldebroek

Heerde - Jeugd ggz heeft de deuren van een nieuwe vestiging aan de Europaweg 3 in Heerde geopend. In dat pand werkt een team dat bestaat uit een gezinsbehandelaar, klinisch psycholoog, psychotherapeut gezondheidszorgpsycholoog, arts, verpleegkundige en een aantal psychologen. Zij werken voor cliënten uit de gemeenten Oldebroek, Hattem en Heerde.

“We merkten op onze andere locaties dat er vraag is naar hulpverlening voor kinderen en jongeren met psychische klachten en die vastlopen in hun ontwikkeling,” vertelt Josine Boersen, gezinsbehandelaar bij Jeugd ggz.

Het team is blij met deze nieuwe locatie. “We zitten in het hart van de regio. Dicht bij onze cliënten en midden in hun omgeving,” legt Josine uit. “We zijn meer thuis bij de cliënten en dat is goed voor de samenwerking. Ouders, de school, de clubs, vriendjes, alles is dichterbij. En onze arts kan nu op de fiets naar haar werk, dat is óók fijn.”

De locatie aan de Europaweg biedt voldoende ruimte. “We werken nu nog op de benedenverdieping. Er is ruimte genoeg en dat is in verband met corona wel heel prettig. De bovenverdieping wordt momenteel verbouwd tot onze definitieve plek. We kunnen niet wachten om te beginnen.”

Jeugd ggz is een onderdeel van de Dimence Groep en heeft vestigingen in een groot deel van Overijssel en Gelderland. Jeugd ggz ondersteunt kinderen en jongeren om vanuit hun eigen mogelijkheden veerkrachtig te zijn. Zodat zij beter kunnen omgaan met de uitdagingen in hun leven.

Aanmelden bij Jeugd ggz verloopt via de huisarts, medisch specialist of Centrum voor Jeugd en Gezin. Kinderen en jongeren (tot 18 jaar) uit de gemeente Oldebroek, Hattem en Heerde kunnen worden aangemeld. Kijk voor meer informatie op www.jeugdggz.nl.

Meer berichten