Foto:

Beleefweekend Veluwe: van burlend hert tot yoga

Regio - In het laatste weekend van september houden Ronduit Hattem, Visit Heerde en Stichting Promotie Gemeente Epe/VVV Epe samen met lokale ondernemers en IVN het Veluwse Beleefweekend ‘Voor elk wat wil(d)s’.

Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 september zijn er tal van natuur- en culturele activiteiten in en rond Epe, Hattem en Heerde. Het doel is inwoners en toeristen er op uit te laten trekken voor natuur of cultuur. Er zijn activiteiten voor jong en oud, zelfstandig te ondernemen, maar ook in een groep en op inschrijving. Altijd al eens burlende herten willen zien, een yogales willen volgen langs de IJssel of een bos- en heidetoer willen maken met een DAF? Speuren met de kinderen in het bos of liever naar een museum of kasteel? Of ‘gewoon’ het ‘rondje pontje’ fietsen? Het kan allemaal in dat weekend.

Kijk voor het programma met tijden en locaties en verdere informatie op www.ivn.nl/beleefweekend-veluwe of haal de folder bij de VVV Epe, De Korenmolen Vaassen of de Tip’s van Hattem en Heerde.

Meer berichten