Foto:

Double Four neemt cd op

Hattem - Dubbelmannenkwartet Double Four heeft haar eerst cd uitgebracht. Normaal reden voor een concert, maar door corona werd de cd gepresenteerd in het bijzijn van de echtgenotes en kinderen van de koorleden. Ook was hoofdsponsor Willem Lankman van Lankman ICT solutions uit Hattem aanwezig. 

Verder aanwezig: Gerrie Kamp met haar echtgenoot. Zij kreeg de eerste cd uitgereikt. Gerrie Kamp is zonder grondlegster van Double Four. Zes jaar geleden vroeg zij aan één van de koorleden of hij niet een gelegenheidskoortje kon samenstellen.

Ze zouden zingen tijdens een kerkdienst in De Sionskerk in Zwolle. Na wat telefoontjes in de familie ontstond er een dubbelmannenkwartet, bestaande uit acht neven. Het optreden in De Sionskerk verliep goed en er is toen besloten om verder te gaan met z’n achten. Twee neven moesten stoppen omdat het niet te combineren was met hun werk. Hun plekken werden opgevuld door twee vrienden.

Na optredens werd door bezoekers vaak de vraag gesteld of er een cd was. Aan die wens wilden de zangers tegemoet komen. Menno Beijer van Art of Music uit Zalk wilde de cd opnemen, in de Hervormde kerk in Zalk. Jaap Neuteboom gaf muzikaal advies.

De cd van Double Four bestaat uit geestelijke liederen a-capella gezongen. Op de cd staan veertien nummers waarvan twaalf Nederlandstalig en twee Engelstalige liederen.

De cd is te koop bij evangelische boekhandel De Fontein in Hattem of via info@doublefour.nu en kost 10 euro.

Meer berichten