Trainer Hans Roeland krijgt verlaat afscheidsmoment bij vv Hattem


<p>Bestuurslid Anne Besseler van vv Hattem overhandigde Hans Roeland een fotocollege. Roeland was vier jaar trainer bij de club uit Hattem en traint dit seizoen Olympia &#39;28.</p>

Bestuurslid Anne Besseler van vv Hattem overhandigde Hans Roeland een fotocollege. Roeland was vier jaar trainer bij de club uit Hattem en traint dit seizoen Olympia '28.

Sport

Trainer Hans Roeland krijgt verlaat afscheidsmoment bij vv Hattem

Hattem - Door het abrupte einde van het afgelopen voetbalseizoen en het stilleggen van de activiteiten op het sportpark was het zaterdagmiddag na de wedstrijd vv Hattem - Olympia ’28 een uitgelezen mogelijkheid om in kleine kring afscheid te nemen van trainer Hans Roeland.

Hans Roeland kwam als trainer van Olympia ’28 weer terug op sportpark ’t Achterveen in Hattem, waar hij vier jaar trainer was.

In de bestuurskamer sprak bestuurslid Anne Besseler lovende woorden over Hans. Zo beschreef hij de persoonlijke- en trainerskenmerken van Hans. Een tekst waarin de aanwezigen hem heel goed in herkenden, maar die bleek te komen uit de sollicitatiebrief die Hans in december 2015 zelf schreef. Hij kreeg een fotocollage en een clubsjaal.

Namens de spelersgroep keek Roald Landman terug op vier jaar samenwerking met Hans. Een periode met twee gezichten. De eerste twee jaren waarbij de prestaties zeer aansprekend waren, met een mooie reeks in de nacompetitie. Tot aan de verloren finale was er uitzicht op promotie naar de 2e klasse. In de laatste twee seizoenen was het lastiger om goede prestaties neer te zetten, maar waren er meer dan genoeg waardevolle momenten om tevreden op terug te kijken. 

Hans Roeland vertelde een “meer dan warm gevoel” te hebben bij de club uit Hattem en de vier jaar samenwerking met de spelersgroep, de begeleiding en het bestuur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden