Weer Repaircafé in Wapenveld

Wapenveld - In de Hof van Cramer is donderdag 8 oktober van 14.00 tot 15.00 uur weer een Repaircafé. Inwoners van Wapenveld en omstreken kunnen er terecht met kapotte spullen. Door corona is de gang van zaken gewijzigd.

Een Repaircafé is een gratis toegankelijke bijeenkomst waar kapotte kleding, gordijnen, tassen, elektrische apparaten, lampen, föhns, speelgoed en wat al niet, worden gerepareerd. 

De ingebrachte spullen worden goed geregistreerd en opgeslagen in een aparte afgesloten ruimte. Op een ander moment worden ze door de vrijwilligers van het Repair Café gerepareerd. Op donderdag 15 oktober van 14.00 tot 15.00 uur kunnen de spullen, na een wel of niet geslaagde reparatie opgehaald worden. 

Tijdens het repaircafé kunnen bezoekers ook lege cartridges of oude mobiele telefoons inleveren. De opbrengst hiervan gaat naar Stichting Hero voor de opleiding van assistenthonden, blindengeleidehonden, ADL-hulphonden (voor alledaagse levensbehoeften), buddyhonden en DAD (diabetici-alert-dog). Plastic doppen zijn ook welkom. Deze worden ingezameld voor de opleiding van geleidehonden. 

Meer berichten