<p>Esther Bron-Raben aan het werk in haar atelier. Ze maakt&nbsp; voornamelijk werk in opdracht dat gedraaid is op de schopschijf. </p>

Esther Bron-Raben aan het werk in haar atelier. Ze maakt  voornamelijk werk in opdracht dat gedraaid is op de schopschijf.

Vijftien kunstenaars doen mee aan Open Atelierdagen

Regio - Tijdens de Open Atelierdagen Noordoost-Veluwe op zaterdag 3 en zondag 4 oktober is er ook keramiek te nekijken van van Esther Bron-Raben.

Er zijn dit jaar minder deelnemers dan normaal omdat niet ieder atelier voldoende ruimte biedt voor anderhalve meter afstand.

Waar dat wel kan is bij Atelier Bronnenstijl aan de Sprengenweg 6 in Epe. Bezoekers zijn deze dagen welkom tussen 12.00 en 18.00 uur.

Esther Bron-Raben maakt voornamelijk werk in opdracht dat gedraaid is op de schopschijf. De eenvoudige vormen en zachte kleuren zijn kenmerkend. Diverse werken zijn te zien tijdens de Open Atelierdagen en een tafel gevuld met keramiek voor de verkoop. Daarnaast geef zij workshops en cursussen in kleine groepen zodat er voldoende persoonlijke aandacht gegeven kan worden.

Meer informatie staat op www.atelierbronnenstijl.nl en in de etalage aan de Hoofdstraat 117 in Epe tot eind oktober.

Er zijn vijftien deelnemende kunstenaars en zij zijn te bezoeken in hun ateliers in bijvoorbeeld de plaatsen Emst, Epe, Hattem, Heerde, Oene, Vaassen, Veessen, Wapenveld en Welsum.

Om een mooie route uit te kunnen stippelen in dit deel van de Veluwe is er een folder, met een kaart van het hele gebied met locaties van deelnemende ateliers verkrijgbaar. Op de website staat informatie over alle deelnemers.

www.openatelierdagen.nl

Meer berichten