Week van het Landschap: zoveel te doen bij GLK


<p>Tijdens de Week van het Landschap is er voor jong en oud n&oacute;g meer te beleven in de natuurgebieden, kastelen en op de landgoederen van Geldersch Landschap en Kasteelen dan anders.</p>

Tijdens de Week van het Landschap is er voor jong en oud nóg meer te beleven in de natuurgebieden, kastelen en op de landgoederen van Geldersch Landschap en Kasteelen dan anders.

(Foto: Shutterstock)

Week van het Landschap: zoveel te doen bij GLK

Regio - Elk jaar, en altijd tijdens de herfstvakantie, viert Nederland de Week van het Landschap. Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) viert dit feestje ook graag mee. Met van zaterdag 10 tot en met zondag 25 oktober extra veel activiteiten op en rond alle zeven kastelen.

Meer dan honderd natuurgebieden, kastelen en landgoederen zijn aan de zorg van Geldersch Landschap & Kasteelen toevertrouwd. Tijdens de Week van het Landschap is er nóg meer te beleven dan anders.
In en rondom de kastelen van GLK is er een programma van excursies, activiteiten en rondleidingen. Treed bijvoorbeeld in de voetsporen van Jan Mankes tijdens een schilderachtige wandeling bij huis te Eerbeek, ga mee met de paddenstoelenwandeling in het Orderbos, of maak een fietstocht op landgoed Staverden.

Op kasteel Cannenburch in Vaassen zijn de ‘vroegere bewoners’ weer even terug. Bezoekers kunnen kan dus zomaar het kamermeisje of de butler tegen het lijf lopen. Of misschien speelt Charlotte piano. Tijdens de Appeltjesworkshop worden kinderen aan het werk gezet.

Kijk dan voor het hele programma op de website.

www.glk.nl/weekvanhetlandschap

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
 

Meeste reacties