<p>Dansdocent Lonneke van Weerdenburg geeft de danslessen aan kinderen van 8 tot en met 14 jaar met autisme en/of ADHD of een andere beperking. &nbsp;</p>

Dansdocent Lonneke van Weerdenburg geeft de danslessen aan kinderen van 8 tot en met 14 jaar met autisme en/of ADHD of een andere beperking.  

(Foto: )

MDC start nieuwe dansles

Vaassen - MDC start vrijdag 2 oktober met hun allernieuwste dansles: DanceXtra. In deze dansles is er extra aandacht voor de leerlingen.

Deze dansles is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar met autisme en/of ADHD of een andere beperking. Onder begeleiding van gediplomeerd dansdocent Lonneke van Weerdenburg uit Apeldoorn, tevens afgestudeerd en werkzaam als psychomotorisch therapeut, leren de kinderen samen dansen. Er kunnen slechts tien deelnemers starten in deze les, er is bewust gekozen voor een kleine groep, zodat er voldoende aandacht kan worden besteed aan ieder kind.

DanceXtra geeft kinderen meer zelfvertrouwen, maakt ze fit én geeft veel plezier. De begint vrijdag om 18.00 uur.

Dit is de zeventiende dansles die de vereniging gaat starten, hiermee bieden zij een dansles voor iedereen, in elke leeftijdscategorie. Er zijn momenteel elf danslessen voor kinderen vanaf 4 jaar en voor volwassenen bieden zij zes danslessen in de week aan. Hiermee wil de vereniging een zo breed mogelijk aanbod neerzetten voor iedereen die van dans houdt. De vereniging is groeiende en onlangs hebben ze het 150e lid mogen verwelkom.

Wil jij meedoen aan deze nieuwe of andere dansles? Kijk voor meer informatie over MDC en het volledige lesprogramma 2020-2021 op hun vernieuwde website www.dansgroepmdc.nl. Aanmelden voro een proefles kan via proefles@dansgroepmdc.nl.

Meer berichten