Anko Tempelman (links) en Marcel Pieper voor de showroom die zaterdag 3 oktober open gaat.
Anko Tempelman (links) en Marcel Pieper voor de showroom die zaterdag 3 oktober open gaat. (Foto: Jan Nitrauw )

Marcel en Anko gaan voor maatwerk

Wapenveld - Marcel Pieper en Anko Tempelman openen zaterdag 3 oktober aan de Klapperdijk 22 in Wapenveld naast Bloembinderij De Klaproos, de showroom van hun gezamenlijke project ‘Thuis, maatwerk in meubels en projectinrichting’. Daar presenteren ze een aantal mogelijkheden als het gaat om interieurinrichting voor thuis, in de horeca, scholen en bedrijven. En bijzonder: de showroom blijft in gebruik bij De Klaproos als het gaat om workshops en andere activiteiten. “Samen kom je verder”, aldus Marcel en Anko.

(door Jan Nitrauw)

 De beide Wapenelders kwamen elkaar tegen in een project bij de inrichting voor de Ds. van Maasschool. De samenwerking beviel zo goed dat het duo ging nadenken over een intensivering van de samenwerking. “Ik maak al heel lang meubelen. Zowel voor particulieren maar ook in projectvorm voor ondernemers en bedrijven. Als opdrachtgevers vroegen om een combinatie van staal en hout, werkte ik samen met Marcel Pieper. Lokaal samenwerken heeft veel voordelen, zo’n netwerk is belangrijk”, vertelt Anko.

Een stelling die volledig wordt ondersteund door Marcel Pieper. De uit Vollenhove afkomstige Marcel is van oorsprong afkomstig uit de luxe jachtbouw. “Dat is topsport als het gaat om het leveren van kwaliteit. In die branche heb ik heel veel ervaring opgedaan”, legt Marcel uit. Toch leefde bij hem de wens zelfstandig ondernemer te zijn en hij startte een eigen bedrijf in interieurbouw. Dat zowel voor particulieren maar ook voor ondernemers, de horeca en instellingen om een aantal sectoren te noemen waarin hij werkzaam is.

De samenwerking van de beide heren in een project voor de Ds. van Maasschool, leidde tot het initiatief om zich samen te gaan presenteren. “We leveren een breed assortiment. Van tafels en kasten tot complete interieurs. In overleg met de klant geven we adviezen, maken een ontwerp en voeren we de opdracht uit. Maatwerk maken is onze specialiteit”, aldus het duo.

Gaandeweg ontstond de behoefte aan een fysieke showroom. “Via internet kun je veel presenteren maar vaak is er toch de behoefte om fysiek een presentatie van je producten te geven. Die plek hebben we gevonden in overleg met Sanne, de eigenaresse van Bloembinderij De Klaproos. Naast de winkel is er de ruimte van de voormalige werkplaats van de fietsenzaak Olthuis. Hier presenteren Marcel en Anko hun meubels die dan gebruikt worden bij de workshops en andere activiteiten van De Klaproos. “Een mooie, centrale plek om ons te presenteren”.

Zaterdag 3 oktober is de showroom open voor bezoekers die een kijkje willen nemen. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn bezoekers welkom. Daarna is bezichtiging op afspraak mogelijk en vertellen beide heren graag wat ze kunnen betekenen. Marcel is bereikbaar via tel. 06-11090996 en Anko via het nummer 06-21111561.

Meer berichten