De recreatiegebieden zijn geschikt voor een wandeling of ravotten op het strand met de hond. Het hondenseizoen loopt tot en met 30 april 2021.
De recreatiegebieden zijn geschikt voor een wandeling of ravotten op het strand met de hond. Het hondenseizoen loopt tot en met 30 april 2021. (Foto: Picasa)

Start laagseizoen op Veluwse recreatiegebieden

Regio - Het laagseizoen gaat donderdag 1 oktober van start op de recreatiegebieden van Leisurelands, gelegen op de Veluwe. Vanaf die datum zijn honden weer welkom op Bussloo, Heerderstrand, Zandenplas, Kievitsveld, Strand Nulde, Strand Horst en Zeumeren.

Het hondenseizoen loopt tot en met 30 april 2021. Daarnaast gaat het laagtarief parkeergeld in.

Nu de nazomer bijna ten einde is en de zwemkleding en slippers in de kast gaan, kunnen de wandelschoenen tevoorschijn komen voor een wandeling door het herfstlandschap op de recreatiegebieden. Verder lenen de gebieden zich uitstekend voor een actief uitje, zoals mountainbiken of hardlopen.

Om het laagseizoen af te trappen organiseert Leisurelands een hondenwandeling op Bussloo. Deze hondenwandeling is vrijblijvend, er is geen vast begin- of eindpunt. Wel zijn de kiosken geopend om uit te rusten van de wandeling met een hapje en een drankje. Aan de honden is ook gedacht. Vitakraft (producent diervoeding) heeft verschillende hondensnacks beschikbaar gesteld.

Kijk voor meer info op www.bussloo.nl.

De parkeerpas van Leisurelands, geldig tot 1 mei 2021, is nu te bestellen via de webshop op www.leisurelands.nl. Voor 37,50 euro is deze pas te koop.

Meer berichten