‘Heerde Zingt op Zondag’ met Wilma Knip


‘Heerde Zingt op Zondag’ met Wilma Knip

Heerde - De Vrije Evangelische Gemeente Heerde houdt zondag 11 oktober weer een Heerde zingt op Zondagdienst. Het is de tweede dienst in een serie van tien diensten met het thema ‘Vertrouw op Hem: Hoe dan?’ In iedere dienst wordt gekeken hoe een persoon uit de bijbel vertrouwde op God. In deze dienst staat Hagar centraal.

De dienst staat onder leiding van ds. J.M. Weststrate en begint om 19.00 uur in de Kruiskerk aan de B. van Dijklaan in Heerde. De muzikale medewerking wordt ingevuld door Wilma Knip.

De Heerde-zingt-op-zondag diensten zijn laagdrempelige diensten en iedereen is welkom. Een belangrijk onderdeel is normaliter het samen liederen zingen uit verschillende bundels. Omdat koren vanwege het coronavirus niet voor en samen met de gemeente kunnen zingen, is ervoor gekozen om dit seizoen de diensten in te vullen met solisten. 

Vanwege de richtlijnen rond het coronavirus is het belangrijk dat bezoekers zich aanmelden via www.vegkruiskerkheerde.nl. De diensten zijn ook mee te beleven via internet: www.tv.vegheerde.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
 

Meeste reacties