Jubileumconcert Kunstkring Hattem met Isabelle van Keulen Ensemble


<p>Isabelle van Keulen Ensemble</p>

Isabelle van Keulen Ensemble

(Foto: Maike Helbig)

Jubileumconcert Kunstkring Hattem met Isabelle van Keulen Ensemble

Hattem - In de Marke in Hattem wordt zaterdag 17 oktober het veertigjarig jubileumconcert gehouden van Kunstkring hattem. Er is een optreden van het Isabelle van Keulen Ensemble met het programma ‘Bach meets Tango’. 

Door de coronarichtlijnen mogen maximaal dertig mensen komen luisteren. Dankzij de medewerking van de musici kan het concert toch doorgaan. Er zullen drie concerten gegeven worden van elk een uur. Iedereen die al een kaartje of abonnement heeft,  zal door het bestuur per email benaderd worden met details. Er zijn geen kaartjes meer beschikbaar, er is wel een wachtlijst.

Als kind was Isabelle van Keulen al in de ban van Piazzollas Tango Nuevo. Het was daarom ook een logische stap dat zij in 2011 haar eigen ensemble oprichtte, waarbij ze zich omringde met gelijkgestemde musici.

Bij haar optredens slaagt het Isabelle van Keulen Ensemble er steeds weer in het publiek mee te slepen; de muzikale diepgang, de briljante technische en expressieve uitvoering, het grote spelplezier en de mix van melancholie, intimiteit en intensiteit, zo typerend voor de Tango Nuevo, spelen daarbij een belangrijke rol.

Zie ook www.kunstkringhattem.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden