Isolatie-actieweken op Noord-Veluwe


Isolatie-actieweken op Noord-Veluwe

Regio - Noord-Veluwse bouwmarkten en duurzaamheidsloket mobiliseren doe-het-zelvers met Isolatie-actieweken. Wie er deze winter warmpjes bij wil zitten en nadenkt over isoleren, kan deze maand voor een lager bedrag zijn isolatiemateriaal aanschaffen. De weken duren van maandag 12 tot en met zaterdag 31 oktober. Iedere Noord-Veluwse inwoner kan een deel van zijn aankoopbedrag terugkrijgen als hij isolatiemateriaal heeft gekocht bij een van de deelnemende bouwmarkten.

Met deze Isolatie-actieweken willen de Noord-Veluwse bouwmarkten, de zeven regiogemeenten Elburg, Ermelo, Hattem, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten en duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam inwoners stimuleren hun woning te isoleren.
Inwoners krijgen tijdens de Isolatie-actieweken korting bij een van de deelnemende bouwmarkten in de regio op vloer-, plafond-, muur- en dakisolatie, radiatorfolie en tochtwering. Na aankoop kunnen zij hun aankoopbon uploaden via de website van Veluwe Duurzaam. Veluwe Duurzaam beoordeelt of er aan alle voorwaarden is voldaan en zorgt ervoor dat de inwoners hun 25 procentkorting ontvangen op het aankoopbedrag (met een maximum van 100 euro).
De deelnemende bouwmarkten bieden daarnaast zelf ook nog extra kassakorting aan op hun isolatiemateriaal. Welke bouwmarkten dat zijn en hoe hoog de korting is, staat op de website van Veluwe Duurzaam vermeld.

www.veluweduurzaam.nl/isolatie-actieweken

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden