<p>Living Letters.</p>

Living Letters.

(Foto: Living Letters)

MessAgedienst met Living Letters in Dorpskerk Vaassen

Vaassen - De MessAgedienst in de Dorpskerk in Vaassen op zondag 1 november is bedoeld voor kinderen van de lagere schoolleeftijd. De dienst begint daarom om 9.30 uur en wordt geleid door ds. Mark Boersma uit Vaassen. Het thema van de dienst is ‘(Schijn)heilig boontje’. De band Living Letters uit Wapenveld maakt muziek.

Ds. Mark Boersma heeft een tijd in de hervormde gemeente als bijstand in het pastoraat gediend en vooral het jongerenwerk gedaan. Zijn hoofdtaak lag echter bij het leger, daar is hij jarenlang predikant geweest en hij heeft zelf ook uitzendingen meegemaakt.

De band Living Letters uit Wapenveld is in 2012 opgericht en brengt in optredens met zang, muziek en enthousiasme de positieve boodschap van geloof, hoop en liefde.

De dienst wordt gehouden in de Dorpskerk aan de Markt in Vaassen. Vanwege de coronaregels kunnen maar dertig mensen aanwezig zijn in de Dorpskerk. Zij moeten zich ook aanmelden. 

De dienst is via een livestream te volgen en ook achteraf te bekijken. De link naar de livestream is te vinden op de www.hervormdvaassen.nl (De kerkdienst bekijken).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden