Foto: Sushilla Kouwen

Jos Burgers digitaal bij Bedrijvenkring Gemeente Epe / Netwerk578

Epe - Jos Burgers komt maandag 16 november digitaal op bezoek bij bij Bedrijvenkring Gemeente Epe / Netwerk578.

Jos Burgers zou in maart in de Grote Kerk in Epe al een lezing geven.  Maar dat ging niet door vanwege corona. Daarna zou hij in de herfst komen, maar alle najaarsactiviteiten van de Bedrijvenkring Gemeente Epe werden om dezelfde reden geschrapt.

De Bedrijvenkring heeft inmiddels met haar in coronatijd opgerichte online dochter Netwerk578, ervaring opgedaan met het organiseren van online bijeenkomsten. Met deze ervaring en faciliteiten kan Jos Burgers nu wel naar Epe komen.

De presentaties van managementsspreker Jos Burgers zijn humorvol, praktisch en prikkelend. Met tips die direct toepasbaar zijn. Volgens Managementboek is hij de bestverkopende managementauteur van Nederland. De titels van zijn boeken zeggen genoeg over zijn aanpak. ‘Klanten zijn eigenlijk net mensen’, ‘De wet van Snuf’ en ‘Geef nooit korting’ zijn daar voorbeelden van.

Zijn laatste boek ‘Wacht niet op de wind, ga roeien’ gaat over ondernemen bij economische tegenwind. Hoe bind je in deze uitdagende tijd klanten aan je en hoe trek je nieuwe klanten? Zonder direct naar het prijswapen te grijpen? Dit boek vormt de basis voor het webinar dat Jos Burgers exclusief voor de Bedrijvenkring Gemeente Epe en Netwerk578 zal geven.

Omdat online veel mensen aan kunnen schuiven, is het webinar ook toegankelijk voor geïnteresseerde ondernemers uit de gemeenten Epe en Heerde die geen lid van de Bedrijvenkring en/of Netwerk578 zijn. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. 

Aanmelden kan via de website van de Bedrijvenkring Gemeente Epe (BGE): https://bedrijvenkringgemeenteepe.nl. Onder ‘Agenda’ staat de lezing van Jos Burgers. Aanvang: 19.30 uur. Einde 20.45 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden