<p>Ellen Koot start met wandelyoga in Heerde. Zondag 1 november is er een kennismakingsles. (Foto: Remko Bot)</p>

Ellen Koot start met wandelyoga in Heerde. Zondag 1 november is er een kennismakingsles. (Foto: Remko Bot)

(Foto: )

Ellen Koot start met wandelyoga

Heerde  - Ellen Koot start met wandelyoga in Heerde. Belangstellenden kunnen zondag 1 november tussen 10.30 en 11.30 uur gratis kennismaken.

“Net als yoga, is lekker wandelen in het bos bij Heerde goed en rustgevend voor lichaam en geest”, vertelt Ellen. “Wandelyoga is een combinatie van een heerlijke wandeling in de buitenlucht, met enkele oefeningen geïnspireerd op yoga.

Ellen Koot is yogadocent, gewichtsconsulente en vitaliteitscoach. Ze neemt de wandelaars mee natuur in met alles wat daarbij hoort aan geluiden, kleuren en geuren.

“Deze vorm van yoga is geschikt voor iedereen die van wandelen houdt. Je hoeft dus geen specifieke yoga ervaring te hebben om mee te kunnen doen. We gaan wandelen en op mooie plekjes in het bos en op de heide. Tussendoor doen we verschillende oefeningen op het gebied van yoga, ademhaling, soepele beweging en mindfulness. Wandelyoga bevat dus de voordelen van een fijne wandeltocht, met als extra’s een sociaal component en de rustgevende en versoepelende eigenschappen van yoga. De oefeningen zijn staand en lopend. Je hoeft dus geen yogamat mee te nemen.”

Aanmelden: Ellen Koot via info@bodyandmindcoach.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden