Voedselbank en AH Epe slaan de handen ineen

Epe - Albert Heijn in Epe haakt van maandag 16 tot en met zondag 22 november in bij de landelijke actie om voedsel te doneren voor de plaatselijke voedselbank. 

In Nederland leven meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. Deze mensen houden maandelijks niet genoeg geld over voor eten, kleding en andere basisbehoeften. Ook in Vaassen, Epe, Heerde en omgeving zijn tientallen gezinnen afhankelijk van voedselhulp. Voedselbank Vaassen Epe Heerde en omgeving steunt deze groep door wekelijks voedselpakketten te verstrekken, samengesteld door vrijwilligers uit gedoneerde middelen.

In overleg tussen Albert Heijn en Voedselbanken Nederland zijn artikelen geselecteerd die uitstekend passen in een basis voedselpakket. Van maandag 16 tot en met zondag 22 november komen in de winkel in Epe op een vaste plek twee duidelijk herkenbare pallets te staan met de geselecteerde artikelen. 

Klanten van Albert Heijn kunnen deze artikelen aanschaffen en vervolgens aan de voedselbank doneren door ze in - herkenbare - fusten achter de kassa’s te stoppen. Albert Heijn heeft een duidelijk coronabeleid dat gebaseerd is op de richtlijnen van de overheid. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen heeft AH besloten de actie zonder vrijwilligers te doen. 

Voor wie niet in de gelegenheid is om aan deze AH Aktie mee te doen, maar toch de voedselbank wil helpen is het banknummer NL05RABO0122760158.

Voor meer info over de voedselbank zie www.voedselbankvaassen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden