sv Hatto-Heim-hoofdtrainer Marcel van Walderveen traint de jeugd van JO9


Foto: Gradus Dijkman
Sport

sv Hatto-Heim-hoofdtrainer Marcel van Walderveen traint de jeugd van JO9

Hattem Waar normaal gesproken de verschillende jeugdtrainers de training geven, stonden afgelopen zaterdagmorgen hoofdtrainer van het eerste elftal van sv Hatto-Heim Marcel van Walderveen, zijn assistent Arjan Haas en de selectiespelers Peter Sikkema, Twan van Rijssen, Jorick Mensink en Brian Mensink voor de groep.

Onder aanvoering van Van Walderveen gingen, nadat de spieren wat opgewarmd waren, de verschillende jeugdteams met de gasttrainers aan de slag. Alles kwam aan bod, techniekoefeningen, afronding oefeningen en als laatste, nadat de teams gehusseld waren, partijtjes spelen.

“Dit was echt een groot succes, meer dan verwacht ook”, zei Van Walderveen glimlachend na afloop, waar ook de spelertjes met een grote glimlach van het veld gingen. Wellicht zijn er nog enkele namen genoteerd voor het toekomstige H1.

De komende weken wordt aan dit initiatief een vervolg aan gegeven waarbij alle teams van de J08 tot en met de J012 ook mogen genieten van de aandacht van de trainers en diverse selectiespelers van sv Hatto-Heim 1.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden