Jaarlijkse kerstkaartenactie Hattem


Jaarlijkse kerstkaartenactie Hattem

Hattem – Ook dit jaar verzorgt Stichting Oekraïne Projecten de jaarlijkse kerstkaartenactie in de gemeente Hattem. Via deze actie kan men kerstkaarten laten bezorgen voor slechts 45 cent per kaart in plaats van met een kerstzegel van PostNL. Zo wordt iemand blij gemaakt met een kerstgroet en wordt het goede doel gesteund. De gehele opbrengst van deze actie komt ten goede aan het project Arendsnest in Oekraïne. 

De huidige situatie in Oekraïne is zorgwekkend door de coronacrisis. De zorg, maar zelfs ook de mondkapjes, zijn onbetaalbaar voor velen. Desondanks gaat het werk van het project Arendsnest zo goed mogelijk door. Geprobeerd wordt om de dagopvang, naschoolse opvang en de 24-uurs opvang door te laten gaan. Het Arendsnest biedt de kinderen zo een veilig en warm thuis, ook al is het iedere dag voor even. 

Mede door de kerstkaartenactie kan het project doorgaan. Tegelijkertijd levert iedere kaart 20 cent extra op door de sponsoren KRC | Van Elderen accountants en ECHT Advocatuur.

Dit jaar kunnen kaarten worden ingeleverd van zaterdag 12 december tot en met maandag 21 december bij:

Evangelische Boekhandel ‘De Fontein’ aan de Kerkstraat 32 te Hattem.

Vanaf dinsdag 22 december zullen de ingeleverde kerstkaarten worden bezorgd.

Bijvoorbeeld nieuwsbrieven kunnen ook worden ingeleverd, zolang de ontvangers binnen de gemeente Hattem wonen.

Het project steunen met een gift kan ook. Dit kan door een gift over te maken op NL03 RABO 0325 7748 89 ten name van Stichting Oekraïne Projecten te Hattem onder vermelding van ‘Arendsnest kerst’.

Meer informatie via http://www.oekraine-projecten.nl/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden