Spreekuur kindertherapeut ‘kLEEF!


Foto:

Spreekuur kindertherapeut ‘kLEEF!

Apeldoorn - Inloophuis Stichting ‘kLEEF! in Apeldoorn heeft tweemaal per maand een spreekuur met kindertherapeut Linda Vosbeek. Het spreekuur is voor ouders en voor kinderen. en is bedoeld als een laagdrempelige manier om vragen die bij deze ingewikkelde tijd te horen, te stellen. Het inloophuis is er voor mensen die te maken hebben met kanker.

Kanker treft mensen van alle leeftijden. Niet alleen degene die ziek zijn maar iedereen erom heen. Wanneer een ouder kanker heeft, nemen de ouders soms de kinderen in bescherming en de kinderen de ouders. Bij kinderen kan dat gevoelens als boosheid, verdriet, angst, jaloezie veroorzaken en dat uit zich in bepaald gedrag. Dan kan het fijn zijn om met een buitenstaander te praten. Spelenderwijs kan misschien een weg worden gevonden naar een nieuw evenwicht.

Maar ook ouders hebben vragen: doe ik het wel goed, wat vertel ik, hoe ga ik om met het gedrag van mijn kind, zijn er boekjes om samen te lezen, enz. Ook kan het prettig zijn om hier met andere ouders over te praten. Herkennen en delen van vragen en twijfels kan al de nodige rust geven.

Aanmelden of meer informatie via info@stichtingkleef.nl of 055 - 5762676.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden