Vaassense pubquiz online

Vaassense pubquiz online

Vaassen - De Ondernemersvereniging Vaassen (OVV) houdt zaterdag 19 december de eerste Vaassense Online Pubquiz. 

Veel evenementen van de OVV konden dit jaar niet doorgaan vanwege corona. Om toch iets leuks te organiseren voor Vaassen en omstreken wordt daarom de eerste editie van de Vaassense Online Pubquiz georganiseerd.

Deze familievriendelijke quiz op afstand wordt gehouden van 19.00 tot 20.30 uur. Er zijn veel prijzen, waaronder de hoofdprijs van 250 euro. Om de Vaassense horeca en winkeliers te steunen zijn er ook tien bonnen van 50 euro voor de horeca en tien bonnen van 25 euro voor winkeliers te winnen. De bonnen zijn in te wisselen bij leden van de OVV. Als er veel deelnemers aan de quiz zijn, worden er nog meer bonnen beschikbaar gesteld.

Meedoen aan de quiz kost 10 euro. Voor dit bedrag krijgen deelnemers één login om mee te doen met antwoorden. De quiz is geschikt voor alle leeftijden, bevat vragen speciaal voor kinderen en kan veilig vanuit huis gevolgd worden. Deelnemen aan de quiz werkt het beste met twee schermen: de vragen via de telefoon en de bijbehorende livestream via Youtube op een laptop, tablet of televisie.

Aanmelden voor de quiz kan van dinsdag 1 december tot en met vrijdag 18 december via de website van de OVV: www.ondernemersverenigingvaassen.nl/pubquiz.

Pas na het sluiten van de inschrijving krijgen alle deelnemers de link voor de quiz toegestuurd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden