Herre Zonderland spreekt online in Epe over ‘gezond de crisis door’


Foto:

Herre Zonderland spreekt online in Epe over ‘gezond de crisis door’

Epe - Herre Zonderland, oud-turner en broer van Epke, komt maandag 14 december van 19.00 tot 20.00 uur online naar Epe. Dit gebeurt op initiatief van Netwerk578, de online dochter van Bedrijvenkring Gemeente Epe. De bijeenkomst wordt mede georganiseerd door KoppelSWOE, JOGG Epe en Heel Epe beweegt.

Netwerk578 is in maart opgericht om ondernemers te ondersteunen tijdens de coronacrisis. Het is een gratis online netwerk voor alle ondernemers in de regio met netnummer 0578. Het bijzondere is dat ook ondernemers die geen lid zijn van Bedrijvenkring Gemeente Epe welkom zijn.

Iedere twee weken is er een online bijeenkomst. De ene week is dat een netwerksessie, de andere week een kennissesie. Voor een kennissessie komt Herre Zonderland  nu spreken over ‘gezond de crisis door’.

In maart al zou er in de Hezebrink in Emst een door de lokale JOGG kerngroep georganiseerd inspiratie evenement gehouden worden. Met Herre Zonderland als gastspreker. Maar nu komt hij dus alsnog naar Epe, zij het online. Herre geeft trainingen en presentaties aan bedrijven en legt hierbij de link tussen topsport en business. Vanuit zijn ervaringen in de topsport en het bedrijfsleven ziet hij veel overeenkomsten tussen deze twee werelden. Bij beide is het belangrijk dat je het maximale uit jezelf haalt en dat je daar voldoening uit haalt.

Herre creëert bewustwording op het gebied van energiemanagement, vitaliteit, slaap en voeding. Hoe kom je uit je automatische piloot van maar doorwerken, ‘s avonds een bak chips en daarna te weinig slaap? Hoe kom je tot gedragsverandering? Hoe slijt je die nieuwe gezondere gewoontes in? Terwijl je intussen geniet van het leven?

Wil je deze online bijeenkomst met Herre Zonderland meemaken, stuur dan een mail naar het mailadres dat staat op https://www.netwerk578.nl/#!/contact .

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden