‘Gezond de crisis door’ met Herre Zonderland


Foto:

‘Gezond de crisis door’ met Herre Zonderland

Epe - Herre Zonderland, oud-turner en broer van Epke, komt maandag 14 december van 19.00 tot 20.00 uur online naar Epe. Dit gebeurt op initiatief van Netwerk578, de online dochter van Bedrijvenkring Gemeente Epe. De bijeenkomst is mede georganiseerd door KoppelSWOE, JOGG Epe en Heel Epe beweegt. Ondernemers die geen lid zijn van de Bedrijvenkring zijn ook welkom. Iedere twee weken is er een online bijeenkomst. De ene week een netwerksessie, de andere week een kennissesie. Herre Zonderland komt spreken over ‘gezond de crisis door’.

Epe - In maart al zou er in de Hezebrink in Emst een door de lokale JOGG kerngroep georganiseerd inspiratie evenement gehouden worden. Met Herre Zonderland als gastspreker. Maar nu komt hij dus alsnog naar Epe, zij het online. Herre geeft trainingen en presentaties aan bedrijven en legt hierbij de link tussen topsport en business. Vanuit zijn ervaringen in de topsport en het bedrijfsleven ziet hij veel overeenkomsten tussen deze twee werelden. Bij beide is het belangrijk dat je het maximale uit jezelf haalt en dat je daar voldoening uit haalt.

Herre creëert bewustwording op het gebied van energiemanagement, vitaliteit, slaap en voeding. Hoe kom je uit je automatische piloot van maar doorwerken? Hoe kom je tot gedragsverandering? Hoe slijt je die nieuwe gezondere gewoontes in? Terwijl je intussen geniet van het leven?

Het mailadres om aan te melden staat op www.netwerk578.nl/#!/contact .

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden