[aangeboden door strass-paintings.nl] Eeuwig gezelschap van je dierenvrienden


Foto:
aangeboden door strass-paintings.nl

Eeuwig gezelschap van je dierenvrienden

Trouwe viervoeters, wijze uilen en ondeugende apen; al eeuwenlang komen onze favoriete dieren voor in allerlei soorten kunst. Waarom? Omdat ze vaak een symbolische betekenis hebben. Kunstenaars gebruiken dieren in hun kunstwerken om de kijker een huiselijk gevoel mee te geven. Want zeg nou zelf, (bijna) iedereen voelt zich goed in het bijzijn van een dierenvriend. Een kunstenaar die zich volledig stort op het creëren van dieren kunstwerken wordt ook wel een animaler genoemd. Deze Franse term is ontstaan in de 19e eeuw, maar tegenwoordig is het voor iedereen toegankelijk om animaler te worden. Benieuwd hoe?

Breng de dierenwereld in huis

Er is weinig leuker dan lekker aan de slag zijn met een project dat zorgt voor een gaaf eindresultaat. Als dat resultaat nou ook nog eens past bij je liefde voor dieren, dan heb je je nieuwste hobby gevonden. Ben jij iemand die constant op zoek is naar een nieuwe uitdaging en ben je graag creatief bezig? Probeer dan eens een diamond painting. Een dieren diamond painting is perfect voor de echte dierenliefhebber.

Wat is diamond painting?

Diamond painting is de nieuwste trend op het gebied van creativiteit. Door middel van het plakken van steentjes op een canvas doek creëer je je eigen kunstwerk in no-time. Op het canvas doek is een afbeelding te zien die wordt bedekt met steentjes. De steentjes zijn facet geslepen, wat zorgt voor een weerkaatsing van het licht uit de omgeving. Dit zorgt voor een schitterend eindresultaat. Diamond paintings zijn te vinden met allerlei afbeeldingen, maar toekomstige animalers zullen zich zeker weten vermaken met een painting met dieren in de hoofdrol.

Olifant of papegaai

Er is voor ieder wat wils als het gaat om dieren diamond paintings. Grote savannah landschappen en prachtige oerwouden worden afgewisseld door beren en konijntjes. Fans van The Big Five zijn uren zoet met een project met hun favorieten in de hoofdrol.

Er is niet alleen een ruime keus in afbeeldingen, er zijn ook verschillende formaten verkrijgbaar, zodat het perfect past bij ieders niveau. Een nieuwe painter kan beginnen met een kleiner formaat painting, terwijl de gevorderde painter zich vast kan bijten in een 3-luik met olifanten.

Je eigen kameraad aan de muur

Heel lief, leuk en aardig die olifanten, maar misschien wil je veel liever een foto van je eigen kat of vogel painten. Dat kan! Bijna elke foto kan worden omgetoverd tot een diamond painting. Zo ben je lekker creatief bezig met een uniek project en maak je een eindresultaat waarmee je je lieve katten Tommie en Guus vereeuwigd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden