Nieuwe locatie voor Villa KOM in Wapenveld officieel geopend


<p>De wethouder en manager verrichtten de opening.</p>

De wethouder en manager verrichtten de opening.

(Foto: Ageet Berkenbosch)

Nieuwe locatie voor Villa KOM in Wapenveld officieel geopend

In Wapenveld is Villa KOM verhuisd. Het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal en de Voor- en Buitenschoolse Opvang Villa KOM is nu gevestigd aan de Fazantenstraat 7a. Deze gloednieuwe locatie is in opdracht van KOM Kinderopvang gebouwd en biedt diverse opvangvormen aan alle kinderen van Wapenveld en omgeving van 0 tot 13 jaar. Voorheen zat Villa KOM in het pand De Drieluik aan de Nachtegaalweg.

Wethouder Jan Berkhoff van de gemeente Heerde en Jacinta Kiffen van KOM Kinderopvang trokken een door de kinderen gemaakte poster van de beide voordeuren af. Als symbolische handeling voor het openen van de locatie. Vanwege de huidige situatie werd de opening in klein gezelschap georganiseerd. 

Wethouder Berkhoff benadrukte in zijn speech dat het belangrijk is voor een groeiend dorp als Wapenveld om een dergelijke kindervoorziening te hebben voor jonge gezinnen. 

Om de basisschoolleerlingen toch een beetje te betrekken bij de openingsactie, ontving iedere leerling in Wapenveld, een gezonde appel op de eigen basisschool. KOM Kinderopvang hoopt in 2021 een grootse openingsactie te kunnen organiseren voor alle inwoners en kinderen van Wapenveld

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden