[aangeboden door stofzuigersupply.nl] De beste stofzuiger voor het mooiste resultaat


Foto:
aangeboden door stofzuigersupply.nl

De beste stofzuiger voor het mooiste resultaat

Over het algemeen worden we niet laaiend enthousiast bij het idee van stofzuigen. Het is een klusje dat erbij hoort, maar echt passie hebben de meeste mensen hier niet voor. Zonde eigenlijk, want voor velen is het een klus geregeld weer terugkomt. Zeker wanneer je huisdieren hebt weet je alles van de oneindige stroom haren die je terug blijft vinden. Tenminste, als je een stofzuiger hebt die zijn klus een beetje met de Franse slag doet. Om je te laten zien wat een goede stofzuiger voor je kan doen, hebben we alle informatie voor je op een rijtje gezet! 

De voordelen van een goede stofzuiger

Laten we beginnen met de positieve kanten van een stofzuiger:

  • Je hebt een lekker opgeruimd huis;
  • Spinnen kunnen zich niet meer verstoppen;
  • Een schoon huis zorgt voor een fijnere sfeer;
  • Met minimale inspanning maak je grote veranderingen;
  • Een goede stofzuiger maakt het huishouden doen helemaal niet erg.


Dat laatste punt is misschien nog wel het belangrijkst. Geen irritante piep of fluittoon, geen krassen op de vloer én je kan lekker op blote voeten rondlopen zonder zand tussen je tenen te krijgen. Klinkt goed toch? Maar nu moet je nog de juiste stofzuiger vinden. Ze zijn er in ontzettend veel soorten, maar er kan er natuurlijk maar eentje winnen. 

De beste stofzuiger voldoet aan allerlei eisen

Afhankelijk van de ruimte kun je bepalen welke stofzuiger het beste bij jou past. Heb je bijvoorbeeld een klein huis of juist een heel groot huis? Wat voor soort vloer ligt erin én wat is je budget? Allemaal vragen die als eerst beantwoord moeten worden. Vervolgens is nog de vraag of de stofzuiger zakelijk of privé gebruikt wordt. Wanneer je namelijk naar een zakelijke stofzuiger kijkt, heb je vaak voordeelverpakkingen wegens hoog verbruik. Wij hebben alle merken wel in huis. Van Miele tot Philips en Rowenta, alles is mogelijk. Afhankelijk van jouw wensen helpen we je graag met het maken van de juiste keus!

Stofzuigerzakken voor alle stofzuigermerken

Heb je een keuze kunnen maken voor de beste stofzuiger voor jou? Dan is het tijd voor de accessoires. Je wil namelijk niet zonder stofzuigerzakken komen te zitten. Een volle zak betekent minder zuigkracht van de stofzuiger en dus een slechter resultaat. Tegelijkertijd zijn vaak de merkloze en daardoor goedkope stofzuigerzakken niet altijd de beste, daarom gaan wij altijd voor de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. De juiste stofzuigerzak zorgt voor een betere luchtdoorstroming en een betere opname van stofdeeltjes die alsnog de stofzuiger kunnen verlaten. Je kunt ze simpel bestellen via onze website, of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder met het vinden van de beste stofzuigerzakken! 

Het belang van goede stofzuigerfilters

Een stofzuiger werkt alleen goed wanneer het stofzuigerfilter goed past bij de stofzuiger. Wanneer dit niet het geval is, kan de zuigkracht van de stofzuiger afnemen en daardoor gaat ook het resultaat tegenvallen. De grote stofdelen zal hij nog opzuigen, maar fijnere stofdeeltjes niet meer en dat is zonde! Het werkt niet makkelijk en het kost veel meer tijd en energie om de ruimte mooi schoon te krijgen. Om te laten zien waar je op moet letten gaan we in dit artikel meer uitleg geven. 

Stofzuigerzakken voor alle merken

Ieder merk stofzuiger heeft weer een iets andere werking. Daarom hebben ze ook allemaal een eigen stofzuigerzak. Vanaf de buitenkant lijken ze wellicht op elkaar, maar er zit echt een groot verschil tussen alle soorten. Kijk daarom altijd naar het typenummer dat op de verpakking staat. Daaraan kun je zien of je de juiste hebt. 

Verschillende soorten stofzuigerfilters: HEPA-filters, S-klasse filters en air-clean filters

Het klinkt misschien niet zo belangrijk, maar een goed stofzuigerfilter zorgt ervoor dat met name mensen die kampen met astma, allergieën of bronchitis geen last hebben van de stofzuiger. De filters zorgen er tevens voor dat er geen nare geurtjes uit de stofzuiger komen. Zeker wanneer je iets vochtigs of bederfelijk voedsel hebt opgezogen. De nare geuren zijn vervolgens veel moeilijker om uit het huis te krijgen. 

De drie soorten filters die vervanging nodig hebben voor maximaal resultaat

Drie filters die met regelmaat vervanging nodig hebben zijn het motorfilter, een uitblaasfilter en een natfilter. Kortgezegd doen ze het volgende. Een motorfilter vangt stof op dat door de stofzuigerzak of voorbij het stofreservoir glipt. Zo heb je minder hinder van stof, maar ze beschermen ook de motor. Een uitblaasfilter is ook wel een microfilter. Dit zuivert de lucht die de stofzuiger nog kan uitblazen als het stof al is opgezogen. Het voorkomt dat het weer terug in de woning terechtkomt. Als laatste is er nog een natfilter of een waterfilter. Mensen met een allergie kunnen het best dit filter gebruiken, want door het water worden meer stofdeeltjes tegengehouden en heb je minimaal last van het stofzuigen. 

Bestel stofzuigerzakken in combipakketten

Je kunt flink besparen of stofzuigerzakken als je pakketten van meerdere items bestelt. Ze zijn heel lang houdbaar en daarom ook uitermate geschikt om in meervoud te kopen. Sla ze op in de kast en je zit nooit meer zonder. Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden of heb je een grote zakelijke aanvraag? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden