Foto:
aangeboden door Veldhoen verhuizingen

Kies voor opslagruimte buitenshuis

Er zijn verschillende redenen om voor extra opslagruimte te kiezen. In dit artikel worden de belangrijkste redenen en oplossingen beschreven.

Oude woning verkocht

Je hebt je oude woning verkocht, maar je kunt nog niet in je nieuwe woning. Bijvoorbeeld omdat de sleuteloverdracht pas later is, of omdat de woning nog niet opgeleverd is. Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat je nog geen nieuwe woning gekocht hebt. 

Nieuwe meubels

Je hebt nieuwe meubels gekocht, maar je bent nog niet van je oude af. De meubels zijn eerder geleverd dan verwacht, of je liep tegen een buitenkansje aan die je niet wilde laten lopen.

Beperkte ruimte

Voor je het weet puilt je huis uit. Hoe groot de zolder ook is, voor je het weet is er geen plek meer over achter de schotten. Een deel van die spullen gebruik je misschien niet meer en kunnen weg. Maar er zijn ook spullen die je nooit gebruikt, maar toch wil houden. Bijvoorbeeld omdat ze herinneringen oproepen. 

Opslagruimte in Deventer

Een opslagruimte in Deventer? Ja, ook voor inwoners van Zutphen is dat een interessante optie. In slechts 20 minuten rijden arriveer je bij de opslagruimte van Veldhoen Verhuizingen. Voor wie een verhuisbedrijf in Zutphen zoekt, is Veldhoen Verhuizingen een uitstekende partij. Of het nu gaat om het opslaan van één meubelstuk, of om een hele verhuizing.

Meubels opslaan zonder risico

Wanneer je je meubels buitenshuis opslaat, wil je natuurlijk dat ze in topconditie blijven. Dat is geen enkel probleem bij Veldhoen Verhuizingen. De loods is goed beveiligd tegen inbraken. Het hele terrein is voorzien van camerabewaking. Maar dat is niet alles. Zo wordt de loods op een constante temperatuur gehouden, zodat leer en hout niet onnodig slijten. 

Er zijn geen ramen aangebracht, zodat er geen zonlicht binnenkomt. De meubels worden dus in het ideale klimaat opgeslagen. 

Opslag van belangrijke papieren

Door dit gecontroleerde binnenklimaat, is deze opslag ook geschikt voor het opslaan van archieven of andere belangrijke documenten. Je hoeft je niet druk te maken over de veiligheid. Dat doen ze bij Veldhoen Verhuizingen wel. 

Toegang op afspraak

Voor extra veiligheid, is de opslagloods alleen op afspraak te bezoeken. Zo weten ze bij Veldhoen Verhuizingen exact wie er in de loods komen en weet je zeker dat er geen onbekenden bij je spullen komen. 

Meer flexibiliteit?

Heb je behoefte aan meer flexibiliteit? Kies dan voor selfstorage. Je hebt dezelfde voordelen als hierboven, maar je kunt de opslag bezoeken wanneer je wilt. Dat is vooral handig wanneer je regelmatig toegang nodig hebt tot je spullen. 

Prijzen voor de opslag verschillen natuurlijk, afhankelijk van de benodigde ruimte. Je betaalt alleen voor de ruimte die je gebruikt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Mondial Veldhoen Verhuizingen 

Emdenstraat 7, 7418 BR Deventer 

Tel: 0570 768 410 

info@veldhoenverhuizingen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden