Top 2000-kerkdienst in Hattem alleen online te volgen


Foto:

Top 2000-kerkdienst in Hattem alleen online te volgen

Hattem -De  Top 2000-kerkdienst in de Emmaüskerk in Hattem op zondagmorgen 27 december is alleen online te volgen. Eerder werd aangekondigd dat een beperkt aantal mensen die dienst kon bijwonen, maar de lockdown maakt dat onmogelijk.

In de kerk worden meerdere nummers uit Top 2000 gedraaid met ook een projectie van woorden en/of beelden op het beamerscherm.

Band Basil

Enkele nummers die voor deze dienst zijn uitgezocht zijn: ‘Geef mij je angst’ (in versie muziekspektakel The Passion) en ‘Is het nu later’ van Stef Bos. Ook wordt er in deze zesde Hattemse Top 2000 dienst een nummer uitgezonden dat de band Basil uit Kampen eerder live in de Emmaüskerk speelde. Basil reist dit keer vanwege de coronacrisis niet naar Hattem af. De band was bij de voorgaande vijf uitvoeringen wel aanwezig.

Top 2000 Café

Enkele andere onderdelen in de dienst zijn: een live schakeling met het Top 2000 Café, theateract, meditatie en een kaarsmoment. Dominee Wim Hortensius houdt een meditatie over het thema Toekomstmuziek. Ook verleent hij muzikale medewerking op piano. Thoby Liefers speelt trompet.

Goed doel

De collecte is bestemd voor een goed doel: Gezinshuis Joppe van het echtpaar Remmelt en Jannie Knigge. Voor het kaarsmoment kunnen vooraf bijdragen (bijvoorbeeld een gebedspunt of gedachte) worden gemaild naar hortensiusw@gmail.com.

Starttijd

De dienst begint om 10.00 uur en duurt ongeveer een uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden