Online wensenboom Lions-Epe


<p>Twee Lions wapperen met de handen voor een goed doel.</p>

Twee Lions wapperen met de handen voor een goed doel.

(Foto: JvdB)

Online wensenboom Lions-Epe

Epe - De Lionsclub zoekt goede doelen in Epe & Heerde en nabije omgeving. "Wij zoeken doelen waarbij wij de leden van de Lions iets kunnen bijdragen aan een betere maatschappij. Dit bijvoorbeeld door het verrichten van een pragmatische klus (in- of om het huis)", aldus de club.
De Lions zijn een club van 25 mannen die graag hun handen laten wapperen. Vooral voor diegene die het zelf (tijdelijk) niet meer kunnen. "Wij denken dan met name aan ondersteuning van kwetsbare ouderen en jeugd die door onze bijdrage iets kunnen realiseren wat anders niet zou lukken. Denk bijvoorbeeld aan bladblazen in tuinen van ouderen die dit zelf niet meer kunnen, het schilderen van een gemeenschapsruimte enzovoort."

Er zijn wel enkele criteria: het moet een realistisch/behapbaar doel zijn, het kan geen verzoek om financiële ondersteuning betreffen, het moet in één dagdeel af te ronden zijn en het zou mooi zijn als het al in december of januari te realiseren is. "Uiteraard kijken we samen met de aanvrager naar de COVID-veiligheid voor elke betrokkene."

Aanmeldingen kunnen gedaan worden via http://goededoelen-lions.nl/wensen-boom/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden