Team Niekamp wint nipt eerste editie Vaassense Online Pubquiz


Foto:

Team Niekamp wint nipt eerste editie Vaassense Online Pubquiz

Vaassen - De eerste editie van de Vaassense Online Pubquiz is zaterdag gewonnen team Niekamp uit Vaassen. Hun score van 548 punten was goed voor de hoofdprijs van 250 euro.  Team Graveyards werd met 536 punten tweede en team Stokers werd met 531 punten derde. De quiz was georganiseerd door de Ondernemersvereniging Vaassen (OVV).  

De pubquiz werd georganiseerd als vervanger van evenementen die vanwege corona niet door konden gaan, zoals de Walk&Wine en verschillende consumentenacties rondom Sinterklaas en Kerst. 

Er deden zaterdag 81 thuisteams mee en naar verwachting keken er ongeveer vierhonderd deelnemers en toeschouwers naar de livestream. De uitzending werd live gestreamd van uit Café de Ruif in Vaassen en trok kijkers uit heel Nederland en het buitenland.

Naast de hoofdprijs van 250 euro waren er ook veel andere prijzen te winnen, zoals bonnen van 50 euro om uit te geven in de Vaassense horeca en bonnen van 25 euro om uit te geven bij Vaassense winkeliers. Omdat er veel deelnemers waren, zijn er extra bonnen beschikbaar gesteld. Alle winnaars ontvangen zo snel mogelijk informatie over hun prijzen. Naast deze bonnen stelde Vaassen Actief ook een publieksprijs ter beschikking voor de leukste ingestuurde foto.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden