Jan en Jeanet van der Sluis stoppen als beheerdersechtpaar van de Hezebrink in Emst


Foto:

Jan en Jeanet van der Sluis stoppen als beheerdersechtpaar van de Hezebrink in Emst

Emst - Jan en Jeanet van der Sluis uit Zwolle stoppen op 31 december als beheerders echtpaar van dorpshuis de Hezebrink in Emst. Ze zijn ruim tien jaar beheerders geweest. 

(Door Henk Boeve)

In de periode dat het echtpaar beheerder was, is het dorpshuis verbouwd. Jan heeft in de verbouwingstijd een prachtige duikbootbowling gemaakt. De vernieuwde Hezebrink werd een plek waar verenigingen en bedrijven samen kwamen, maar ook particulieren waren enthousiast. 

Jan en Jeanet hadden er vertrouwen in dat met hun aanpak hun investeringen weer snel terug zouden kunnen verdienen. Maar toen in maart 2020 kwam corona. Jan en Jeanet hebben niet de financiële buffers om deze klap op te vangen. Ook is het toekomstperspectief onzeker. 

Daarom nemen ze zichzelf in bescherming, nemen het verlies wat ze al hebben geleden en stoppen noodgedwongen per 31december.

“Maar laten we eerlijk zijn”, zeggen Jan en Jeanet, “we hebben ook hele goeie tijden gehad. Dat moet ook gezegd worden. Nu is het allemaal negatief, maar we hebben gelukkig ook vele positieve financiële momenten gekend. En laten we het personeel niet vergeten te bedanken, want zonder hun toewijding hadden we het geen tien jaar kunnen volhouden.”

Een groots afscheid zit er door corona niet in. Nu niet en ook op een later tijdstip niet. 

Daarom willen Jan en Jeanet in dichtvorm iedereen ontzettend bedanken voor het vertrouwen in de afgelopen tien jaren.

Bedankt voor het vertrouwen lieven mensen,

Voor jullie complimenten, waardering en goede wensen,

Het Hezebrink hoofdstuk is nu afgesloten,

Maar wat hebben we van jullie allen genoten!

En gezien de vele positieve respons,

Jullie hopelijk ook van ons ….

Er loopt inmiddels een sollicitatieprocedure voor het vinden van een nieuwe beheerder of beheerdersechtpaar voor het Dorpshuis. Er hebben zich enkele kandidaten aangediend en gesprekken zijn gaande.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden