Hiphopdance, rap en peuterdans in het nieuwe jaar

Epe / Heerde - In het nieuwe jaar start Cultuurplein met nieuwe cursussen voor jongeren en de jongste dorpsgenoten in Epe en Heerde.

“Na de lockdown zijn we allemaal weer toe aan leuke activiteiten buitenshuis”, vertelt Annemiek Kühne. Ze is coördinator van alle cursussen bij Cultuurplein en gaat over het nieuwe aanbod.

“In het nieuwe jaar starten we met twee splinternieuwe cursussen voor jongeren. We starten op dinsdag 19 januari met Rap in NL. Rapper Young Teach gaat met jongeren aan de slag en leert ze van alle over deze muziek stijl. Hoe maak je een goede rap en hoe neem je iets op.”

Deze cursus van acht lessen vindt plaats in het Kulturhus EGW in Epe, op dinsdag van 18.30 tot 20.00 uur. De kosten voor deelname bedragen 66 euro.

Hiphop Dance is een nieuwe dansvorm bij Cultuurplein en wordt gegeven door Anna D. De proefles in december op de Noordgouw in Heerde was een succes.  ”In acht energieke lessen van een uur heb je een goede workout en leer je de coolste moves. Het tempo ligt hoog.”

De lessen beginnen op vrijdag 22 januari en duren van 15.30 tot 16.30 uur. Ze worden gegeven in de Heerd in Heerde. De kosten voor deelname bedragen 44 euro.

Peuterdans voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar wordt gehouden in Epe en Heerde, vanaf woensdagochtend 20 januari. Spelenderwijs ontwikkelen kinderen motorische vaardigen. Ze leren hoe ze hun kunnen bewegen op muziek. Het is de bedoeling dat er een begeleider met de peuter mee komt, dan voelt het kind zich veilig en kunnen begeleider en kind samen meedoen en alle mogelijkheden van bewegen ontdekken.

De lessen in Heerde starten zijn van 9.15 tot 10.00 uur, in de Heerd. Dezelfde les is van 10.30 tot 11.15 in het Kulturhus EGW in Epe. De kosten voor deelname bedragen 39 euro.

Zie ook cultuurpleinnoordveluwe.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden