<p>Team Niekamp met OVV-leden.</p>

Team Niekamp met OVV-leden.

(Foto: Fred Rijckenberg)

Prijzen Vaassense Online Pubquiz aan huis bezorgd

Vaassen - Een kleine afvaardiging van de Ondernemersvereniging Vaassen (OVV) heeft zaterdag persoonlijk de hoofdprijs, tweede prijs en derde prijs aan winnaars van de Vaassense Online Pubquiz uitgereikt.

De Vaassense Online Pubquiz was zaterdag 19 december. Het evenement was door de OVV georganiseerd als vervanger van evenementen en consumentenacties die vanwege corona niet door konden gaan, zoals de Sinterklaasintocht, de Walk&Wine en het Kerstevent in het centrum van Vaassen.

De quiz werd gewonnen door Team Niekamp met 548 punten. Zij wonnen een cheque van 250 euro die zij bij alle leden van de OVV kunnen besteden. De tweede prijs was voor Team Graveyards met 536 punten en de derde prijs was voor Team Stokers met 531 punten. Deze teams wonnen 50 euro tegoed dat bij horeca-leden van de OVV besteed kan worden. 

De organisatie van de quiz en de OVV willen de honderden deelnemers bedanken voor hun enthousiasme en sportiviteit. Met hun deelname hebben zij lokale ondernemers in Vaassen gesteund. Bij alle andere winnaars worden de prijzen, in de vorm van cheques en bonnen, binnenkort via de brievenbus bezorgd. Omdat nagenoeg alle Vaassense horeca en winkeliers ook bezorgen, kunnen de cheques ook tijdens de lockdown besteed worden. 

Meer berichten