Geldfit.nl nu ook beschikbaar in Heerde


Geldfit.nl nu ook beschikbaar in Heerde

Heerde - Geldfit.nl is nu ook beschikbaar voor inwoners van de gemeente Heerde. In Geldfit.nl werkt de Gemeente Heerde samen met de Nederlandse Schuldhulproute om inwoners met financiële problemen te helpen. Inwoners kunnen daarom vanaf nu gebruik maken van de online test op Geldfit.nl

Steeds meer mensen zoeken hulp bij geldzorgen. Ruim 1 op de 5 huishoudens in Nederland heeft in deze tijd moeite om de rekeningen te betalen. Maar voor veel mensen is niet altijd duidelijk waar je terecht kunt voor hulp bij geldzorgen. Daarom kunnen inwoners van Heerde gebruikmaken van de test op Geldfit.nl. 

Door korte vragen te beantwoorden krijg je inzicht in jouw financiële situatie en ontvang je een persoonlijk advies. Denk aan tips over financieel fit blijven of een overzicht van plaatsen je terecht kunt voor passende hulp in jouw gemeente. Mensen die liever bellen kunnen gratis gebruikmaken van telefoonnummer 0800-8115. Een medewerker denkt mee en verwijst eventueel door naar passende hulp in de buurt.

Martin Suithoff, directeur Nederlandse Schuldhulproute, vertelt: “Iedereen kan te maken krijgen met financiële problemen. Ontslag, relatieproblemen en ziekte zijn bijvoorbeeld situaties waardoor iemand te maken krijgt met zorgen om geldzaken. Deze zorgen kunnen snel oplopen in schulden. Dit willen we als de Nederlandse Schuldhulproute voorkomen. En dat doen we niet alleen, maar samen met gemeenten, banken, verzekeraars en andere bedrijven.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden