Werk voor fase 2 van centrumplan Vaassen gaat beginnen

Werk voor fase 2 van centrumplan Vaassen gaat beginnen

Vaassen - De tweede fase van van het centrumplan Vaassen gaat maandag de tweede fase in. Aannemer Sallandse Wegenbouw begint dan in opdracht van de gemeente Epe met de werkzaamheden aan de Dorpsstraat. 

De Dorpsstraat tussen de Julianalaan en het Ter Heerdtspad wordt opnieuw ingericht en bestraat. Hiermee krijgt het dezelfde uitstraling als fase 1. De werkzaamheden aan de Dorpsstraat worden in fases uitgevoerd om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. In totaal zijn er drie fases. Na het vervangen van de riolering wordt er puinbestrating aangebracht en tot slot komt de nieuwe bestrating.

Tijdens de werkzaamheden blijven bewoners en ondernemers bereikbaar. Naar verwachting zijn de werkzaamheden eind april klaar.

Vanwege de geldende coronamaatregelen worden gedurende de werkzaamheden de looproutes toegepast. Hiermee kan het winkelend publiek elkaar voldoende ruimte geven. De stenen langs de gevels van de winkels laat de aannemer zo lang mogelijk zitten. Gedurende de werkzaamheden worden de regels van het RIVM opgevolgd.

Via ‘De Bouwapp’ blijven belanghebbenden op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Om de omgeving goed te informeren maakt de aannemer gebruik van De Bouwapp. Deze app is kosteloos te downloaden voor de mobiele telefoon of tablet. Ook worden belangrijke werkzaamheden en/of gebeurtenissen vooraf aangekondigd in de app.

Iedere donderdag is er een inloopspreekuur tussen 10.00 en 11.00 uur in het directieverblijf aan de Pastoorsweg naast tenniscentrum De Kouwenaar. De omgevingsmanager en uitvoerder van dit project zijn op deze dagen aanwezig om vragen over het project te beantwoorden. Door corona is het maken van een afspraak nodig. Dit kan met Sarah Ririhena, omgevingsmanager bij de Sallandse Wegenbouw. Sarah is bereikbaar via email s.ririhena@sallandsewegenbouw.com of telefonisch op 06-520 340 49. Is er een noodsituatie? Dan kan er telefonisch contact op genomen worden met Ri-Jan Dannenberg, uitvoerder bij de Sallandse Wegenbouw 06-826 779 50.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden