Museum Hagedoorns Plaatse zoekt verzamelaars en verzamelingen

Museum Hagedoorns Plaatse zoekt verzamelaars en verzamelingen

Epe - Veluws Museum Hagedoorns Plaatse maakt in 2021 wisselende tentoonstellingen met verzamelingen van inwoners van de gemeente Epe. 

Wie een verzameling heeft, kan zich aanmelden. Een verzameling wordt acht weken tentoongesteld, daarna krijgen andere verzamelaars een kans. Belangstellenden kunnen foto’s sturen van de meest bijzondere stukken van hun verzameling, plus een toelichting.

Een team van experts gaat de inzendingen bekijken en maakt een keuze. Er zijn en paar spelregels. De verzameling is schoon en vrij van ongedierte of schimmels. Bijzondere verzamelingen hebben een streepje voor, net als verzamelingen die een relatie hebben met de Noord-Veluwe of met landbouw. 

Aanmelden vóór dinsdag 2 februari, met daarbij een enthousiaste beschrijving, naar: info@hagedoornsplaatse.nl. De organisatie neemt in de tweede week van februari contact op. De tentoonstelling start dinsdag 2 maart 2021 

Naast de verzamelingen is ook de tentoonstelling ‘75 Jaar Bevrijding: waar zijn wij eigenlijk van bevrijd?’ nog te zien.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden