Stephan Nienhuis voorgedragen als nieuwe wethouder voor het CDA in Heerde


Foto:

Stephan Nienhuis voorgedragen als nieuwe wethouder voor het CDA in Heerde

Heerde - De fractie van het CDA heeft unaniem besloten om Stephan Nienhuis voor te dragen voor de vrijgekomen functie van wethouder.

Stephan Nienhuis (41 jaar) woont in Heerde en is sinds 2014 gemeenteraadslid. Hij wordt de opvolger van Jan Berkhoff, die recent besloten heeft te stoppen als wethouder. 

Als raadslid en commissievoorzitter heeft Stephan Nienhuis de afgelopen jaren ruime dossierervaring opgedaan en door zijn rol in beide commissies en is hij inhoudelijk goed op de hoogte van wat er momenteel speelt. Stephan Nienhuis zal de gehele portefeuille van Jan Berkhoff overnemen met de beleidsterreinen Ruimtelijke ontwikkeling, Volkshuisvesting, Onderwijs en Sport.

Het CDA is blij over de kandidatuur van Stephan Nienhuis. Met deze voordracht wil het CDA de bestuurlijke continuïteit van Heerde waarborgen. Met Stephan Nienhuis is er ook weer ‘een echte Heerdenaar’ in het college van burgemeester en wethouders.
In de raadsvergadering van 15 februari 2021 staat zijn benoeming op de agenda.

Met de voordracht komt ook een raadszetel vrij. De fractie zal op korte termijn bekendmaken wie Stephan Nienhuis opvolgt in de raad.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden