Foto: Jan Hagen

Tas met inhoud als dank voor medewerkers Rossumdaerpers

Vaassen - De bestuursleden van carnavalsvereniging De Rossumdaerpers hebben op carnavalszaterdag de kou getrotseerd en de medewerkers verrast met een tas met inhoud. 

Op die manier wil de vereniging aan deze speciale mensen laten weten dat ze óók worden gewaardeerd in een jaar dat er voor de meesten weinig te doen valt. “Dit is een vorm van waardering voor de belangrijkste mensen van onze vereniging, want zonder vrijwilligers kunnen we het schudden”, vertelde voorzitter Rob Hoppenbrouwer toen hij de eerste twee tassen overhandigde aan Prins John I en Prinses Leonie I. Op de tas staat niet alleen het logo maar ook de tekst: ‘De club waar we TROTS op zijn’. Het bestuur hoopt dat motto uit te dragen met deze actie.

In de tas zitten onder meer versnaperingen en drankjes die natuurlijk kunnen worden gegeten en gedronken, terwijl er werd genoten van de livestreams van dit weekeinde. Want grote feesten zijn weliswaar onmogelijk, carnaval 2021 ging wel door met behulp van de carnaval-aan-huis-tas met daarin verder een brief, een medaille voor dit carnaval en een speld voor de vele carnavals die er nog komen.

Carnaval kon thuis worden gevierd met de creatieve hulp van Slijterij Hans Kooijer, Albert Heijn Vaassen, Bouwmeester buitengewoon vers, Bakkerij Hagen, Keurslagerij Kroon, De Klok Dranken, Welkoop, Tippel-Inn en Lokaal Vaassen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden