Online workshop mindfulness voor mensen met kanker

Apeldoorn - Het inloophuis van Stichting ‘kLEEF! in Apeldoorn start maandag 1 maart met een serie workshops mindfulness voor mensen die kanker hebben en hun naasten. Stichting ‘kLEEF! is een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten.  

Wie met kanker wordt geconfronteerd, staat voor een onzekere periode die allerlei gevoelens en vragen met zich mee brengt: angst, piekeren, onrust, pijn, nieuwe grenzen, hoe ben ik daar altijd mee om gegaan en helpt dat nu ook? Mindfulness neemt de vragen en gevoelens niet weg maar kan helpen anders om te gaan met dingen die er zijn. 

De workshop van zes bijeenkomsten van een uur, wordt door een gekwalificeerde en ervaren trainer mindfulness aangeboden. De trainer heeft ervaring in het begeleiden van mindfulness bij mensen die met kanker worden geconfronteerd. De training is een verkorte afgeleide van de originele mindfulnesstraining van acht weken. De belangrijkste aspecten uit de training komen aan bod. De workshop start op maandag 1 maart en is online. 

De sessie bestaat uit zes online bijeenkomsten van maandag 1 maart tot en met maandag 12 april, met uitzondering van paasmaandag, 5 april.

Voor meer informatie of opgave: info@stichtingkleef.nl of 055 - 5762676.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden