Coronaproof ravotten in het bos: het mag weer

Epe / Heerde - Scouting Buys Ballot Epe / Heerde gaat weer opkomsten organiseren voor kinderen tot en met 17 jaar. 

Binnen de nieuwe routekaart met corona maatregelen van de overheid is daarom een uitzondering gemaakt voor sport- en jeugdactiviteiten, waaronder Scouting. 

“Wij zijn blij dat het weer mogelijk is om het scoutingspel aan te bieden aan de kinderen”, aldus de vereniging in een verklaring. “Dit gebeurt in lijn met de verdere maatregelen die door het kabinet zijn genomen, coronaproof dus. Wel hebben wij er voor gekozen om in lijn met het beleid van de middelbare scholen door te gaan. Dit betekent dat de fysieke opkomsten worden georganiseerd voor kinderen tot en met 11 jaar. Voor de kinderen die ouder zijn, worden er regelmatig uitdagende online activiteiten georganiseerd.”  

Niet alleen de kinderen hebben er weer zin in, ook onze vrijwilligers zijn er weer helemaal klaar voor om activiteiten te organiseren. Denk hierbij aan spellen in het bos, het stoken van vuur, koken en bouwwerken maken. En misschien wel het belangrijkste: goed leren samenwerken in teamverband, maar ook het vergroten van de zelfredzaamheid.

Wie het leuk lijkt om komen kijken kan zich vrijblijvend aanmelden via ledenadministratie@scoutingbuysballot.nl.. Zie ook de Facebookpagina of onze website scoutingbuysballot.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden