Atletiekvereniging Cialfo in Epe volledig rookvrij

Atletiekvereniging Cialfo in Epe volledig rookvrij

Epe - Roken en sport gaan niet samen, dat geldt al jaren bij de atletiekclub uit Epe. Onder meer dan driehonderd leden is er niemand die rookt op het bosrijke sportcomplex. Dat gezonde en sportieve karakter van de vereniging wordt benadrukt door deze eerste stap richting een gezonde generatie. 

AV Cialfo is tegenwoordig niet meer enkel een atletiekvereniging, maar een plek waar verschillende takken van sport samenkomen met atletiek als moeder aller sporten. Cialfo is voor iedereen die wil bewegen, voorbeelden hiervan zijn nordic walking en het pas opgezette Race Running voor mensen met een lichamelijke beperking. De survivalrun heeft de laatste jaren ook een enorme groei doorgemaakt met twee gloednieuwe banen.

Naast de actieve leden stelt AV Cialfo haar sportaccommodatie ook open voor andere sportieve partijen uit de omgeving. De RSG is daarbij de belangrijkste partner. Bootcamp, kickboks en andere sportgroepen kunnen ook hun lessen aanbieden op de Wachtelenberg, want er is ruimte genoeg op het uitgestrekte sportpark. 

In de toekomst hoopt Cialfo nog meer organisaties uit de omgeving in beweging te krijgen. Daarmee wil Cialfo de gezondste vereniging van de gemeente Epe zijn en blijven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden