Avond4daagse 2021 wordt weer Home Edition


<p>De eerste deelnemers van de Home Edition 2020 met hun medaille. Van links af Ivet Bosman en Noa en Ize van Piekeren </p>

De eerste deelnemers van de Home Edition 2020 met hun medaille. Van links af Ivet Bosman en Noa en Ize van Piekeren

Avond4daagse 2021 wordt weer Home Edition

Heerde - De commissie Avond4daagse Heerde van de Skeeler Klub Oost Veluwe (SKOV) heeft besloten dat er ook dit jaar geen echte Avond4daagse kan worden gehouden vanwege de coronamaatregelen. Daarom komt er weer een Home Edition. Vorig jaar hebben meer dan tweehonderd kinderen aan deze wandel4daagse meegedaan. 

De Avond4daagse Home Edition is een initiatief van de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN), in samenwerking met eRoutes en de organisatoren van wandelvierdaagse ’s. 

Met de Home Edition krijgen kinderen maar ook volwassen wandelaars de gelegenheid toch een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met het gezin. 

Alleen de periode waarin je kunt lopen is nu vroeger dan vorig jaar: deelnemers kunnen vier dagen lopen tussen maandag 29 maart en woensdag 30 juni. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. 

Er wordt niet gecontroleerd of iemand zijn of haar wandelingen heeft afgerond. Medailles worden daarom zo veel als mogelijk door de organisatie van de avond4daagse thuis afgeleverd met het verzoek aan ouders/verzorgers deze aan de kinderen te overhandigen na het afronden van de wandelingen. 

Opgeven voor de avond4daagse Home Edition kan via www.avond4daagse.nl maar ook via de site van het Skeelerhuus, www.skeelerhuus.nl. De kosten bedragen 6,50 euro en inschrijven kan vanaf de tweede helft van maart.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden